Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tehnologie 5G in avion
Categorie: Știri internaționale

 

• Comisia Europeană a actualizat decizia de punere în aplicare privind spectrul de frecvențe pentru comunicațiile mobile la bordul aeronavelor, desemnând anumite frecvențe pentru tehnologie 5G în timpul zborului.
• Astfel, pasagerii de la bordul curselor aeriene din UE își vor putea utiliza telefoanele mobile la capacitatea lor maximă, la fel ca atunci când sunt conectați la rețele mobile 5G de la sol.

 Această actualizare a deciziei de punere în aplicare a Comisiei privind comunicațiile mobile la bordul aeronavelor pregătește terenul pentru implementarea pe scară largă a serviciilor 5G.

„Tehnologia 5G va permite furnizarea de servicii inovatoare pentru călători și oportunități de creștere pentru companiile europene. Cerul nu mai este limita în ceea ce privește posibilitățile oferite prin conectivitate ultrarapidă și de mare capacitate”, a declarat Thierry Breton, comisarul pentru piața internă, citat de hotnews.ro.

Începând din 2008, decizia de punere în aplicare a Comisiei a rezervat anumite frecvențe pentru comunicațiile mobile la bordul avioanelor, permițându-le companiilor aeriene să furnizeze servicii de mesagerie, de apeluri telefonice și de date pasagerilor care zboară în UE.

CITEȘTE ȘI: 5G: Trei mari operatori telecom sunt interesați de tehnologie, dar critică Guvernul

 Serviciul este furnizat în cabina unei aeronave echipate prin utilizarea de echipamente de rețea speciale (așa-numita „pico-celulă”), pentru a conecta utilizatorii și a transmite apeluri, texte și date, de obicei prin intermediul unei rețele prin satelit, între avion și rețeaua mobilă de la sol.

De asemenea, Comisia a modificat o decizie de punere în aplicare privind benzile de frecvență de 5 GHz, care prevede că benzile sunt disponibile pentru Wi-Fi în transportul rutier, de exemplu în autoturisme și autobuze.

Decizia de modificare deschide orizonturi pentru inovare în industria autovehiculelor și, eventual, pentru aplicații în metavers, mai relatează sursa citată.

În conformitate cu decizia Comisiei Europene, statele membre UE pun la dispoziție benzile de frecvență de 5 GHz pentru ca această tehnologie să fie utilizată la bordul vehiculelor rutiere cât mai curând posibil, cel târziu până la 30 iunie 2023.

Până acum, ca să reducă la maximum riscul ca un telefon să provoace interferențe între comunicațiile dintre avion și turn, companiile de telefonie mobile au dotat gadget-urile cu Mod Avion, care limitează orice conexiune wireless, de la Bluetooth la GSM și Wi-Fi.

 Sursa: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Patronatele: Majorarea salariului minim duce la fenomene adverse

Back To Top