Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

O eroare de pilotaj ar fi condus la accidentul de elicopter care a dus la moartea ministrului de interne din ucraina
Categorie: Știri internaționale

Conform unei surse din Ministerul Afacerilor Interne ucrainean, eroarea de pilotaj a fost cauzată de condițiile meteorologice nefavorabile, ceața densă, care a dus la imposibilitatea piloților de a vedea clădirea înaltă din apropiere. Piloții au ales această rută din cauza temerilor de atacuri cu rachete din Belarus.

Conform anchetei preliminare, eroarea de pilotaj, condițiile meteorologice nefavorabile și oprirea luminilor de avertizare de pe clădire din cauza întreruperilor de curent au contribuit la accident.

Un accident tragic a avut loc în Brovari, regiunea Kiev, Ucraina, când un elicopter care transporta conducerea Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina s-a prăbușit peste o grădiniță. Ministrul de interne, Denis Monastirski, și-a pierdut viața în acest incident.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: 18 MORȚI, INCLUSIV COPII ȘI TOATĂ CONDUCEREA MINISTERULUI DE INTERNE DIN UCRAINA, DUPĂ PRĂBUȘIREA UNUI ELICOPTER ÎN APROPIEREA UNEI GRĂDINIȚE – VIDEO LINK

Back To Top