Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

În filmare se vede cum soldatul ucrainea cade la pământ în urma schimbului de focuri dintre soldatul rus și un coleg al acestuia ascuns în celălalt tranșeu
Categorie: Știri internaționale

Un material video publicat de postul Russia Today arată un schimb de focuri între soldați ruși și ucraineni, care s-au întâlnit față în față în tranșeele din regiunea Donbas.

Imagini captate din dronă arată momentul în care un grup de militari ruși curăță o tranșee, în timp ce un soldat ucrainean deschide focul asupra unuia dintre soldații ruși care se ascunde după un mal de pământ. În filmare se vede cum soldatul ucrainean cade la pământ în urma schimbului de focuri dintre soldatul rus și un coleg al acestuia ascuns în celălalt tranșeu care intersectează culoarul unde s-au întâlnit primii doi.

Nu se știe dacă soldatul rus a fost rănit sau nu, dar se poate vedea cum acesta se retrage de la locul schimbului de focuri și se regrupează cu colegii săi. Aceste imagini dramatice ilustrează intensitatea și violența conflictului care se desfășoară în estul Ucrainei. Imagini cu puternic impact emoțional în linkul SURSĂ

Back To Top