Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

microsoft windows 10
Categorie: Știri internaționale

 

• Microsoft anunţă că va înceta în curând să mai vândă direct sistemul de operare Windows 10.
• Windows 10 va face primul pas spre irelevanţă pe 31 ianuarie, dată de la care nu va mai putea fi descărcat şi cumpărat de pe site-ul oficial Microsoft.

Pe lângă comunicatul prin care anunţă că versiunile Home şi Pro de Windows 10 nu vor mai putea fi achiziţionate astfel de pe site-ul companiei, Microsoft, încurajează utilizatorii să treacă la Windows 11.

Pe de altă parte, tot Microsoft a fost cea care a impus condiţii stricte la instalarea Windows 11, pentru a forţa utilizatorii să cumpere PC-uri noi dacă vor să folosească acest sistem de operare.

 CITEȘTE ȘI: MINISTERUL JUSTIȚIEI A ÎNCEPUT IMPLEMENTAREA PROIECTULUI DE PESTE 130 DE MILIOANE DE LEI, PENTRU DIGITALIZARE ÎN SISTEMUL JUDICIAR

Microsoft a anunțat că suportul oficial pentru Windows 10 va continua până în octombrie 2025. Lansat în 2015, Windows 10 este programat să fie trecut pe linie moartă după 10 ani.

În ciuda multor update-uri defectuoase, Windows 10 s-a bucurat de o imagine per ansamblu bună. Asta şi pentru că venea după Windows 8, una dintre versiunile pe care utilizatorii au detestat-o foarte mult.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: CLOUD GUVERNAMENTAL: 85 DE INSTITUȚII ÎȘI MUTĂ SERVICIILE IT

 

Back To Top