Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

chatgbt
Categorie: Știri internaționale
  • Un DJ a dat în judecată OpenAI, producătorul ChatGPT, după ce chatbot-ul a afirmat că acesta ar fi vinovat de deturnarea fondurilor unei organizaţii non-profit.
  • Mark Walters a deschis acțiunea la Curtea Superioară din Gwinnett County, Georgia, și acuză OpenAI de defăimare.

Chatboţii, precum ChatGPT şi Bing, sunt incapabili deocamdată să distingă între minciună şi adevăr, fiind prinşi în numeroase cazuri că inventează fapte şi date. Nu e de mirare că a apărut și primul proces în urma informațiilor false generate.

Mark Walters, un DJ din Georgia, a dat în judecată OpenAI, producătorul ChatGPT, după ce chatbot-ul a afirmat că acesta se face vinovat de deturnarea fondurilor unei organizaţii non-profit, anunță News.ro. Acuzația este de defăimare, iar partea vătămată cere acum o sumă de bani care însă nu a fost făcută publică.

Deja există situaţii în care invenţiile boţilor au implicaţii serioase în lumea reală. Spre exemplu, un avocat cu mare experienţă a folosit chatbot-ul produs de OpenAI pentru a-şi crea pledoaria, care a fost plină de informaţii false, iar acum acesta riscă sancţiuni.

Citiți și: DUPĂ APLICAŢIA CHATGPT PE IPHONE, URMEAZĂ ȘI VERSIUNEA PENTRU ANDROID

Citiți mai multe pe news.ro.

Back To Top