Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Barajul Kahovka
Categorie: Știri internaționale
  • La trei zile după ce barajul Nova Kahovka a fost aruncat în aer, apa a scăzut la un nivel la care nu mai asigură răcirea reactoarelor Centralei Nucleare Zaporojie.
  • Directorul Agenţiei Internţaionale a Energiei Atomice avertiza încă de la momentul incidentului că acest lucru se va întâmpla, dar spune că un bazin din apropiere este pregătit să asigure răcirea reactoarelor timp de mai multe luni.

Anunțul privind situație de la Nova Kahovka a fost făcut de operatorul barajului, potrivit AFP.

Directorul Agenţiei Internţaionale a Energiei Atomice (AIEA) Rafael Grossi, care urmează să efectueze o vizită în centrală săptămâna viitoare, anunţa la începutul săptămânii că apa nu mai poate să fie pompată dacă nivelul acesteia coboară sub pragul de 12,7 metri. Acesta a menționat, potrivit News.ro, că un bazin mare de răcire situat în apropierea instalaţiei este ”plin în prezent şi conţine suficiente rezerve de apă în vederea alimentării centralei timp de mai multe luni, pentru că cele şase reactoare (ale centralei) sunt oprite”.

Citiți și: BARAJUL NOVA KAHOVKA DIN REGIUNEA HERSON A FOST ARUNCAT ÎN AER. RUSIA ȘI UCRAINA SE ACUZĂ RECIPROC – VIDEO LINK

Combustibilul miezului reactoarelor şi cel plasat în piscine de depozitare trebuie răcit în mod constant, în vederea evitării unui accident prin fuziune şi unor emisii radioactive în mediu.

Foto: Twitter

Back To Top