Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Un american din Arlington (Texas), pasionat de masini, are un magazin cu piese auto cu totul special. Stacy Brown posedă un inventar de peste un milion de piese pentru maşini de epocă. De la primele modele de Ford, Chrysler sau Chevy până la cele din anul 1972. Nimic mai recent de 1972.

Drogul lui Brown

În cei peste 50 de ani de activitate, acesta a cumpărat piese care sunt stocate acum în nouă depozite. Şi mai interesant este faptul că toate piesele sunt originale.
Brown declară că ceea ce face este pentru el ca şi un drog. Nu se poate abţine să nu cumpere piese de fiecare dată când se iveşte ocazia ca cineva să le vândă.

Peste 40 de ani de fidelitate

Supus unui test şi întrebat dacă are de vânzare diferite componente de
maşini, Brown a confirmat imediat dacă le are sau nu în stoc, şi asta fără să verifice vreo bază de date dintr-un computer, toate piesele fiind stocate doar în propria memorie.
Fără a dispune de vreun website şi fără să plătească pentru a-şi face publicitate, Brown nu duce lipsă de clienţi, ba mai mult, unii dintre clienţi sunt extrem de fideli, cumpărând de la el din 1958 (!) până în prezent.

Back To Top