Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Un canadian de origine română, Alexandru Sabau, 37 de ani, îşi aşteaptă sentinţa de condamnare, după ce a fost găsit vinovat, riscând până la 20 de ani de închisoare. Acesta, împreună cu Nathanael Lineham, 39 de ani, era capul unei reţele internaţionale de droguri ai cărei membri au fost arestaţi anul trecut.

Cei 18

Un grup de 18 persoane din America şi Canada, care erau parte din această reţea, au fost puse sub acuzare la sfârşitul anului trecut, în California, pentru trafic de droguri, la capătul unei operaţiuni care a durat doi ani de zile şi a purtat numele de cod "Operation Candystore".
Alexandru Sabău a fost arestat de către Poliţia din Santa Monica, CIA si agenţii de la imigrări, care au reuşit o captură record de droguri.

Ecstazy contra cocaină

Sabău locuia în oraşul Newport Beach din California şi a fost arestat în momentul în care urma să-l întâlnească pe un alt traficant, în încercarea de a face schimb de droguri, a căror valoare se ridica la două milioane de dolari. În momentul arestării Sabău avea în portbagajul maşinii 100.000 de tablete de ecstasy pe care intenţiona să le schimbe pe 25 de kilograme de cocaină. Drogurile urmau să fie transportate peste graniţă, în Canada. La percheziţia din apartamentul lui Sabau autorităţile au mai descoperit câteva plicuri de cocaină şi 14.000 de dolari.

Mesaje criptate

Conform documentelor oficiale de acuzare, Sabău locuia într-un apartament a cărui chirie, de peste 2000 de dolari lunar, era plătita de Lineham cu banii proveniţi din vânzarea drogurilor. Reţeaua includea şi orasul Chicago, unde Sabău s-a deplasat personal să ridice banii proveniţi din traficul cu metamfetamină.
Pentru a putea comunica în siguranţă şi a se feri de oamenii legii, traficanţii s-ar fi folosit de Blackberries, trimiţând mesaje criptate, greu de detectat. Acestea erau furnizate de Nathanael Lineham, proprietarul, printre altele, al companiei The Datalocking Company, care furniza servicii de criptare a mesajelor, de cea mai buna calitate, clienţilor care doreau să trimită mesaje cu conţinut secret. 

Back To Top