Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

 

 

 


Bani, slavă şi (aşteptate) soluţii
Imediat o delegaţie a acestor profesori a înmânat o scrisoare deschisă, sperând că se va da curs solicitărilor lor. Ca să amelioreze situaţia jenantă prin care treceau, unii reprezentanţi ai corpului diplomatic şi ai unor asociaţii pro consulat sau ambasadă au început prin a ridica în slăvi acţiunile personale ale ambasadoarei Maria Ligor şi pune în acest fel capăt unei polemici fără sfârşit. Întrebări de genul: "Când vor primi bani din ţară pentru acţiunile de spectacole sau propuneri simple ce le au în vedere?” au avut mai mult un caracter de liniştire a apelor. "Ro Madrid ", o asociaţie atipică aparţinând tinerilor din capitala Spaniei, a constatat că majoritatea asociaţiilor cer bani din ţară, dar a sosit momentul în care „şi noi ar trebui să venim cu soluţii pentru rezolvarea acestor probleme grave, printr-o unitate indestructibilă şi acţiuni logice. Mai ales când Europa se află într-o situaţie de criză”.


Fonduri pentru vise irealizabile...


Au mai fost consemnate criticile aduse de către o delegaţie a filialelor PD-L din Spania, care şi-a exprimat nemulţumirea de a nu fi fost invitată oficial la acest grup de dialog, şi nici reprezentanţii aleşi democratic pe relaţia UE nu au fost solicitaţi să participe constructiv la un dialog cu cei pe care i-au ales.
Au fost atinse şi alte probleme delicate, dar surprinzător a fost faptul că noul ministru de externe a acceptat toate criticile, asigurând că noul stil îşi va pune amprenta în ceea ce priveşte reconsiderarea structurii şi activităţilor acestui minister, în cel mai scurt timp. Cei prezenţi au criticat făţiş unele măsuri impopulare ale politicii fiscale sau ale celor de la Interne sau alte ministere care, printr-o politică inadecvată, obstrucţionează viaţa celor aflaţi la muncă în străinătate. Au fost cerute fonduri de la DRRP pentru tot felul de vise irealizabile.


... şi tehnicieni visători


De asemenea, a fost sugerată intervenţia statului român pentru a soluţiona amplasarea unor plăci comemorative pentru acei români care, indiferent de sorgintea lor politică, au făcut cinste naţiunii şi poporului român, sau pentru a contribui la recondiţionarea sau ridicarea unor monumente dedicate acestora sau victimelor atentatului din Madrid, din 11 martie 2005. Ciudat a fost faptul că niciunul dintre tehnicienii ministrului nu a luat notă de zecile de propuneri făcute, ceea ce a lăsat poarta deschisă unor interpretări ad-hoc, făcute pe stradă la ieşirea de la întâlnire, speculându-se astfel butada ministrului care a promis că va mai veni „şi peste alţi patru ani...”. "Speră! Dar dacă nu îşi va face datoria, îl mai alege cineva?"

 

 

 

Back To Top