Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Koima e un lanţ de magazine în cartierele Santutxu Bidarte de Deusto, Outlet de Barakaldo, în Zubiarte şi în Max Center, din Ţara Bascilor. Ca să scape de ultimele produse cu preţ redus din stocuri, patronul a luat hotărârea ingenioasă de a lăsa clienţii să-şi stabilească propriul preţ la produsele cumpărate.

Cum era de aşteptat, magazinul a fost asaltat de cumpărătorii curioşi şi de doritorii de chilipiruri. În acest fel, timp de două zile, s-au vândut mii de genţi de piele pe sume de până la un euro sau curele de piele cu 0,20 cenţi.  Nu mică le-a fost mirarea paznicilor când au prins la porţile magazinului securizat o pereche de români din judeţul Prahova, cu diverse produse furate, ascunse pe sub haine. Produsele nu li s-au părut suficient de ieftine prahovenilor...

Ertzaintxa - poliţia autonomă bască, i-a arestat pe cei doi români, dar aceştia au fost puşi în libertate pentru că suma obiectelor furate nu a depăşit cumulul de 10 euro, o sumă pentru care nu li se poate întocmi dosar penal.

Back To Top