Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Cu promisiunea de a primi ajutor din partea comunităţii româneşti, Estera Bulbucan ar fi trebuit să fie eliberată condiţionat din închisoare, după ce tribunalul a decis, împreună cu celelalte autorităţi, să renunţe la principalele capete de acuzare, urmând ca încadrarea juridică să fie schimbată, pedeapsa fiind mult redusă. Voi reveni cu amănunte, inclusiv asupra biografiei româncei, o talentată pictoriţă.
O ambulanţă lăsată pornită şi nesupravegheată în faţa spitalului Advocate Lutheran General Hospital din Park Ridge, o suburbie nordică a metropolei Chicago, a fost furată, în urmă cu mai bine de două săptămâni, de Estera Bulbucan, în vârstă de 25 de ani. Aceasta a condus ambulanţa până în centrul oraşului Chicago, în apropiere de Millenium Park.
Când unul din paznicii parcului s-a apropiat de ambulanţă, Estera a intrat cu maşina pe iarba din parc şi a început să facă ture în cerc. La scurt timp, a fost anunţată poliţia, care a arestat-o, informează cei de la CBS2 Chicago. Pe numele a fost stabilită o cauţiune de 30.000 de dolari.
Estera Bulbucan se pare că a avut de curând probleme familiale, fiind foarte stresată de bătălia dusă pentru a nu pierde custodia copilului. În plus, şi-a pierdut locul de muncă, iar maşina personală cumpărată de curând i-a fost ridicată de bancă, ne-a informat fratele româncei, Flavius Bulbucan.
Poliţia a declarat că nu ştie cu precizie motivul pentru care românca a furat ambulanţa.

 

Back To Top