Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Un număr de 41 de persoane au fost arestate şi puse sub acuzare pentru fraude în domeniul imobiliar la Chicago. Printre cei arestaţi se numără un vicepreşedinte al unei companii care elibera titluri de proprietate, brokeri de împrumuturi, ofiţeri bancari, investitori, evaluatori şi avocaţi.

Printre capetele de acuzare se numără supraevaluarea proprietăţilor şi delapidarea băncilor cu sume care totalizează aproape 50 de milioane de dolari. Printre ei nu se află încă niciun român.

Lucescu, infractorul

În schimb, se află cel puţin un român pe lista celor care au comis fraude şi au fost puşi sub acuzare in Portland, statul Oregon, informeaza „The Oregonian”. Joel D. Surprenant, Michael Duc Han si Benjamin Lucian Lucescu sunt acuzaţi de obţinere frauduloasă de împrumuturi bancare. Între 2004 şi 2007, Lucescu, care lucra pentru compania American Capital Mortgage, se pare că ar fi aplicat pentru cinci împrumuturi bancare pentru aceeaşi persoană, falsificând documentele de aplicare.
Aceeaşi infracţiune se pare că au comis-o şi ceilalţi doi acuzaţi.

 

Back To Top