Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

La o prima privire fotografia alăturată nu pare să aibă nimic deosebit decât probabil faptul că poate părea mai veche, fiind făcută pe la începutul secolului trecut. Privind însă mai atent, o să descoperiţi cu totul altceva.  Aceasta este doar una dintre fotografiile aparţinând lui Mole & Thomas, o companie fotografică din Chicago. Proprietarii, pe numele lor întreg Arthur S. Mole şi John D. Thomas, au fost pionierii acestui gen de fotografii.

25.000 de oameni pentru o poză


Imediat după primul Război Mondial, aceştia au mers în diferite tabere militare şi au realizat numeroase astfel de portrete patriotice. Pregătirile pentru o astfel de fotografie durau o săptămână sau chiar mai mult, iar aranjarea oamenilor pe poziţii dura ore întregi.
Pentru realizarea unor asemenea portrete s-au pus în mişcare importante forţe umane, în anumite situaţii peste 25.000 de oameni, în special ofiţeri.

Back To Top