Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Bernard Madoff, condamnat de curând la 150 de ani de închisoare pentru fraude financiare, a fost transferat in localitatea Butner, statul Carolina de Nord, la o închisoare de securitate medie unde îşi va începe ispăşirea pedepsei. Din apartamentul său de milioane de dolari din New York, Madoff (pe care il comparam odată cu celebrul Stoica, întemeietorul „Caritas”-ului de la Cluj) s-a „mutat” într-o celulă de dimensiunile unei băi din fostele sale case. De la mâncăruri si vinuri scumpe servite prin restaurante, Madoff va „trece” prin penitenciar, unde i se va spune când să se trezească, să mănânce sau ce altceva să facă. Acesta va trebui să muncească în incinta penitenciarului la spălat pe jos sau la bucătărie, primind în schimb câţiva zeci de cenţi pe oră.

Colegi de „suferinţă”

Printre viitorii colegi din închisoare se numără John Rigas, fondatorul companiei Adelphia Communications, şi fiul său, Tim, condamnaţi şi ei pentru fraude financiare. Jonathan Pollard, acuzat acum mai bine de douăzeci de ani de spionaj în favoarea Israelului, cât şi Omar Abdel-Rahman, cel care a planificat o serie de atentate asupra unor clădiri din New York (pentru care a primit închisoare pe viaţă, în 1995), se află şi ei printre deţinuţi.

Back To Top