Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

După ce, în 2007, o parte din concurentele Miss România USA care au participat la concursul Miss Diaspora de la Mangalia pentru a reprezenta SUA (concurs câştigat în acel an de reprezentanta Americii, Ana Sofia Marcu) au încălcat grosolan regulamentul - cu buna încuviinţare şi sub oblăduirea organizatorilor din Chicago (Dan Tomei şi prietena lui Mihaela Rus) dar şi din Romania -, fiind fie căsătorite, iar unele dintre ele chiar mame, un nou scandal a izbucnit peste Ocean.

Pe furiş

Anul acesta concursul a fost organizat pe furiş şi în grabă, încât aproape nimeni nu a ştiut de desfăşurarea lui, mediatizarea acestuia în presa de peste Ocean fiind inexistentă, datele de concurs fiind constant modificate pe siteul organizatorilor (vezi imaginile ataşate şi linkurile la site). Cel care se ocupă de organizarea acestui eveniment este Dan Tomei, cunoscut prin comunităţile de români din America ca un personaj dubios care a tras ţepe mai multor români.

Procesul

Dan Tomei se pare că ar fi nepotul nelegitim al generalului Victor Atanasie Stănculescu, cel care a ordonat o parte din crimele de la Revoluţie, acum fiind condamnat la ani grei de închisoare. Mama lui Dan Tomei are un foarte vechi proces de paternitate deschis împotriva tatălui ei, generalul Victor A. Stănculescu, ea rezultând dintr-o legătură extraconjugală în perioada când tânărul locotenent V.A. Stănculescu era în misiune într-un oraş din Moldova.

Aşchia nu sare departe de trunchi

Dan Tomei, plecat acum câţiva ani de la un post de radio din Zalău spre Pământul Făgăduinţei, a tras ţepe de zeci de mii de dolari unor români din comunitate sub pretextul organizării concursului Miss Romania USA în anul 2007, bani pe care nu i-a mai returnat niciodată. Există numeroase plângeri depuse pe numele lui. Se pare că înşelătoria este o tradiţie în familia Tomei.
Din surse apropiata familiei lui Dan Tomei am aflat că tatăl acestuia avea şi el nu de mult restanţe de plată către numeroşi furnizori din zona Sibiului, unde era diriginte de şantier, coordonând execuţia autostrăzii "Şoseaua de centură a Sibiului".

Miss cu cântec

Pe 4 iunie, organizatorii susţineau că datorită unor circumstanţe neprevăzute ediţia a III-a a concursului Miss România USA se amână pentru 23 August 2009.  Pe 8 iunie se anunţa că începe înscrierea pentru concurs, iar o săptămână mai târziu se anunţa brusc "câştigătoarea"... care este aleasă - culmea! - tocmai din zona Chicago. Se pare că nu întâmplător a fost aleasă tocmai din ograda unde s-a desfăşurat evenimentul, Dan Tomei fiind cunoscut din anii anteriori ca unul care se oferă să le ajute pe unele concurente să câştige. Fireşte, dacă au şi suportul financiar necesar.

Pe siteul organizatorilor nu au mai apărut numele sau fotografiile altor concurente înscrise pentru acest concurs care să fi participat sau să se fi clasat pe locurile 2 şi 3, cum se obişnuieşte la astfel de evenimente. A se consulta şi http://www.missromaniaunitedstates.com/miss_diaspora_romania_usa.html
http://twitter.com/MissRomaniaUSA


„Câştigătoarea”


Concursul a fost organizat in mod fraudulos din cel puţin încă un motiv: compania organizatoare Miss Romania USA Inc., înfiinţată în 2007, a fost dizolvată în 2008, în prezent activitatea desfăşurată de aceasta fiind ilegală.(vezi copia ataşată)
Surprinde din cale-afară faptul că în continuare pe siteul lor apare ca dată de desfăşurare a concursului tot 23 August, cu toate că deja au anunţat câştigătoarea, în persoana tinerei Marcie Streza din Addison, Illinois.

 

Back To Top