Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Un raport făcut public de Biroul Federal de Investigaţii relevă faptul că în 2008 fraudele în domeniul imobiliar au crescut cu 36 de procente faţă de anul 2007. Cu toate că pierderile în dolari, legate de fraudele imobiliare, nu se ştiu cu exactitate, instituţiile financiare au raportat pierderi de 1,4 miliarde de dolari, o creştere cu 83 de procente faţă de 2007.

"Fraudele imobiliare afectează proprietarii cinstiţi şi instituţiile financiare", a declarat Kevin Perkins, director asistent la divizia criminală din cadrul Biroului Federal, adăugând că în continuare luptă pentru pedepsirea celor vinovaţi.
Raportul mai arată că 63% (peste 1000 de cazuri) din investigaţiile aflate pe rol in 2008 implică pierderi care totalizează peste 1 milion de dolari. Au fost înregistrate peste 3,1 milioane de aplicaţii pentru procedura de forclosure, la aproximativ 2,3 milioane de proprietăţi. Procentul este cu 81% mai mare decât în anul 2007 şi cu 225% faţă de 2006.

Vestul „sălbatic”Partea de vest a Statelor Unite are pare rata cea mai ridicată de investigaţii criminale.
Topul celor 10 state cu cele mai numeroase fraude in 2008 arată astfel: California, Illinois, Texas, Georgia, Ohio, Colorado, Maryland, Florida, Missouri, si New York.
Statele Rhode Island, Massachusetts, Pennsylvania şi Districtul Columbia au fost identificate de curând ca noi zone cu probleme semnificative în domeniul fraudelor imobiliare.

Back To Top