Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

mircea cosma 3Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel au întocmit un dosar penal în care este cercetat Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, anunţă jurnaliştii de la Telegrama.ro. Cercetările au fost disjunse din dosarul de spălare de bani în urma căruia Marcel Păvăleanu, fost consilier la Secretariatul General al Guvernului, şi Răzvan Alexe au ajuns în arest. Preşedintele C.J. Prahova este cercetat pentru conflict de interese.

Conflictul de interese este una dintre infracţiunile prevăzute în Codul Penal care urma să fie dezincriminate prin modificările promovate de USL în Parlament în "marţea neagră". La şedinţa care a pregătit dezincriminarea conflictului de interese a participat şi deputatul PSD de Prahova Sebastian Ghiţă, apropiatul lui Mircea Cosma.

Reamintim că şi fiica lui Mircea Cosma, Andreea Cosma, este urmărită penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul Păvăleanu - Alexe.

Revenim cu amănunte

Back To Top