Categorie: Știri locale

Cazul fetiței de șapte ani găsite fără suflare sâmbătă seară, la locul de joacă al unui restaurant din Ploiești, unde se afla însoțită de părinți, este în atenția procurorilor.

 

Anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești au deschis dosar penal pentru moarte suspectă în urma tragediei de sâmbătă seară, ancheta realizându-se cu sprijinul IJP Prahova, scrie observatorulph.ro. În prezent, însă, este așteptat rezultatul necropsiei care, potrivit unor surse, ar fi trebuit să aibă loc luni, dar ar fi fost amânată, la cererea familiei.
Vă reamintim că o fetiță în vârstă de 7 ani a murit, sâmbătă seară, în timp ce se juca în spațiul special amenajat de pe terasa unui restaurant de pe strada Bobâlna. Potrivit informațiilor de la acel moment, trupul copilei nu prezenta urme de violență și moartea ei este învăluită în mister, cu atât mai mult cu cât fata nu era știută nici cu antecedente medicale. Pur și simplu ea a fost găsită inconștientă în spatele unei canapele, după ce toată lumea s-a alarmat că nu mai răspundea la chemări (VEZI DETALII). Din nefericire, manevrele de resuscitare făcute la fața locului și la spital au rămas fără rezultat.

Back To Top