Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Inconștiența nu are vârstă! O dovedește un ploieștean în vârstă de 54 de ani care nu a stat pe gânduri și a s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere. Fără cunoștințe elementare privind regulile circulaţiei rutiere, nu i-a luat mult să le încalce.

 

Bărbatul a fost depistat de un echipaj al Poliției Locale Ploiești, care i-a găsit întâi mașina, oprită la intersecția străzilor Gheorghe Doja și Decebal. Totul s-a întâmplat marți, în jurul prânzului. "Polițiștii locali au procedat la legitimarea bărbatului care a venit la mașină, iar din verificările întreprinse au constatat că acesta nu deținea permis de conducere, prezentând doar talonul și cartea de identitate a autoturismului. În consecință, numitul N.V., de 54 ani, cu domiciliul în Ploiești, a fost predat lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, pentru continuarea cercetărilor în cauză", a anunțat Poliția Locală Ploiești.

Back To Top