Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Amenzi și dosare penale, în urma raziei efectuate în weekend, de polițiști, în Oborul din Ploiești și în cartierul Bereasca. Oamenii legii care au verificat legalitatea actelor de comerț au găsit scoase la vânzare, ilegal, alcool, țigări și alte bunuri.

 

Polițiștii Secției 1 Ploiești au continuat, în weekend, acțiunile de verificare a comercianților din zona Oborului și a cartierului Bereasca. Au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de 4.600 de lei și au fost confiscate țigarete, alcool, parfumuri precum și alte bunuri. De asemenea, au fost întocmite și 2 dosare penale, anunță IJP Prahova.
Acțiunea a avut loc sâmbătă, în intervalul 8.00-12.00. Pe lângă sancțiunile aplicate, polițiștii au confiscat și bunuri, în valoare de 4.400 de lei, deoarece erau comercializate ilegal.
Astfel, pe strada Trandafirilor, polițiștii au depistat o femeie care deţinea 200 de ţigarete, fără a îndeplini condiţiile legale. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Codului Vamal, bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, trei bărbați au fost depistaţi în Oborul Ploiești, în timp ce ofereau spre vânzare 100 litri alcool, fără a deține documente necesare în acest sens. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-le ridicate în vederea confiscării cantitățile de alcool oferite spre vânzare.
Un alt bărbat a fost depistat în aceeași zonă, oferind spre vânzare covoare persane de diferite mărimi și culori, fără a deţine documente necesare în acest sens. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-i ridicate în vederea confiscării bunurile oferite spre vânzare.
Foto ilustrație

Back To Top