Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Din 27 noiembrie până în prezent, în Prahova au confirmate șapte cazuri de rujeolă, dintre care șase într-o singură săptămână, potrivit raportărilor Institutului Național de Sănătate Publică. Asta după ce în județ nu a mai apărut nicio îmbolnăvire, din august încoace. Direcția de Sănătate Publică a informat Prefectura cu privire la un număr dublu de pacienți, susținând că toate cazurile sunt... din alte județe!

 

Dacă nu cumva Prahova a devenit, brusc, destinație preferată pentru bolnavii de rujeolă, este greu de explicat cum ar putea sta în picioare argumentele prin care DSP Prahova a explicat, Prefecturii, 14 cazuri apărute într-o singură săptămână într-un județ care, în plină epidemie, s-a confruntat numai cu îmbolnăviri sporadice. Direcția de Sănătate Publică a informat telefonic Instituția Prefectului că este vorba despre pacienți veniți din alte județe.
La București, pe de altă parte, se știe despre numai 7 cazuri, dintre care 6 confirmate între 27 noiembrie și 1 decembrie, iar unul săptămâna trecută, conform situației publicate de INSP.
Numărul îmbolnăvirilor a crescut, astfel, pe final de an, la 15, în județul Prahova, socotindu-le și pe cele opt apărute până în august.
La nivel național, conform ultimei situații prezentate de INSP, au fost confirmate 10.116 cazuri, dintre care 36 de decese. În ultima săptămână au apărut 106 noi pacienți, cei mai mulți în Vaslui, Ialomița, Iași, neamț, Brașov și București, dar în total au fost raportate cazuri noi din 16 județe.
Din total, aproape 8.000 de cazuri sunt copii de cel mult 9 ani care nu au fost vaccinați niciodată (VEZI DETALII).

Update - DSP Prahova a anunțat că nouă cazuri de rujeolă au fost înregistrate, în Prahova, în intervalul 1 noiembrie - 8 decembrie. Opt dintre cei nouă pacienți sunt minori, cel mai mic dintre ai având doar un an și 9 luni. Cei mai mulți fuseseră vaccinați, conform vârstei, și ar fi luat boala în timp ce erau internați în spitale din București.

 

Back To Top