Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un tânăr a fost lăsat inconștient, miercuri seară, în Piața Victoriei, după ce a sărit în apărarea unei femei care ar fi fost agresată de iubit. Acesta din urmă și-a vărsat nervii pe cel care a vrut să aplaneze conflictul.

Incidentul s-a petrecut în zona Piața Victoriei, în spatele blocurilor, unde tânărul a surprins o ceartă violentă, se pare, între un bărbat și o femeie. Când a încercat să sară în apărarea acesteia, a devenit ținta individului, iar lovitura pe care i-a aplicat-o acesta l-a lăsat inconştient.
Tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de urgență de un echipaj de la Ambulanță.
Joi, Poliția Prahova a anunțat că agresorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bărcănești, fără antecedente penale. Acesta a fost audiat la Secția 1 și în cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe și infracțiunea de violență în familie.
Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul Incomod, agresorul ar fi Adrian Raicu, patron al unui magazin de încălțăminte din zona centrală.

Foto: ziarulincomod.ro

Back To Top