Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Consiliul Local Sinaia a aprobat, prin hotărâre, lista de evenimente și manifestări pe care administrația locală le va organiza anul acesta în stațiune.

Documentul cuprinde 37 de evenimente, programate să aibă loc în perioada ianuarie - decembrie 2018. Nu lipsesc, desigur, Winter Festival (2 martie), Sinaia pe Pârtie  (23 - 24 martie), Concursul de Eleganță Automobilistică (30 iunie), Trofeul Sinaia (21 - 23 iulie), Europa Summer Edition (14-26 iulie), Film 4 Fun (2-5 august), Sinaia pe bicicletă (25 august) și, bineînțeles, mult așteptatul Sinaia Forever, care se va desfășura în weekend-ul 14 - 16 septembrie.

Lista completă a evenimentelor din 2018:

1 martie – Ziua Martisor

2 martie – Winter Festival

8 martie – Ziua Femeii

23 – 24 martie – Sinaia pe Pârtie, Cupa Oraşului la Schi Alpin

 > Cupa oraşului la Ski Alpin este o competiţie ce se adresează tuturor sinăienilor care îndrăgesc şi practică skiul.

30 martie – Academia Sinaia

> Ceremonia de premiere a olimpicilor sinăieni

2-5 aprilie – Sinaia în Lumină

> Primăria oraşului Sinaia oferă cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte pachete copiilor şi familiilor nevoiaşe din oraş

21 aprilie – Green Day

> De Ziua Pamantului, 22 aprilie, incurajam mersul pe jos si reducerea emisiilor de carbon prin inchiderea circulatiei auto pe centrul orasului.

4 mai – Crosul Adrian Ghioca

> Ziua Inimii. Crosul este un eveniment de suflet organizat în memoria profesorului Adrian Ghioca şi totodată o sărbătorire a Zilei Naţionale a Inimii

9 Mai – Ziua Europei

25 mai – Nunta de Aur

> Ceremonia de premiere a cuplurilor care serbează 50 de ani de la căsătorie – Editia a XIII-a

Mai – Verde Crud

> Campania de curăţenie de primăvară a oraşului Sinaia. Acestă acţiune de primăvară a devenit deja o tradiţie, iar scopul ei este acela de a implica toţi sinăienii în curăţenia curţilor, a zonelor din jurul blocurilor şi în colectarea deşeurilor biodegradabile.

1 Iunie – Ziua Copiilor

> De ziua lor, aproximativ 600 de preşcolari şi elevi ai claselor I-IV vizitează toate birourile Primăriei pentru a cunoaşte activitatea administraţiei publice locale. Ei sunt întâmpinaţi cu dulciuri, surprize şi daruri.

2 iunie – Defilare elevi

> Defilarea elevilor clasei a XII-a de la Colegiul "Mihail Cantacuzino"

9 Iunie – Ziua Eroilor

> Primăria oraşului Sinaia organizează, în ziua în care Biserica Ortodoxă Româna sărbătoreşte Înălţarea Domnului, o ceremonie de comemorare a eroilor neamului.

26 Iunie – Ziua Drapelului

> Concursuri de ciclism pe sosea pentru amatori si profesionisti.

30 iunie – Concursul de Eleganță Automobilistică

> Retromobil Club Romania, sub Inaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al Romaniei, cu sprijinul Primariei Sinaia si al Muzeului National Peles, organizeaza Concursul de Eleganta Sinaia, eveniment de prezentare a vehiculelor istorice

26 Iunie – Ziua Drapelului

3 iunie – 3 iulie – Liga de Fotbal

> O competiţie pentru amatorii sinăieni care îşi propune să readucă în faţa jucătorilor şi a suporterilor spiritul de echipă şi frumuseţea jocului

iunie – iulie – 100PLUS

> Eveniment dedicat Centenarului Unirii

9-14 iulie  – Festivalul Internațonal de Chitară Clasică

19 iulie – Procesiune religioasă – Biserica Sfântul Ilie

> Primăria oraşului Sinaia şi Parohia “Sfântul Ilie” Sinaia organizează în fiecare an manifestări religioase şi social culturale prilejuite de sărbătorirea Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul bisericii al cărei nume – hram este “Sfântul Ilie” si totodata patronul spiritual al oraşului.

21-23 iulie – Trofeul Sinaia

> Etapa ale Campionatului de Viteză în Coastă. Sinaia a reluat o tradiţie mai veche, revenind pe harta competiţiilor automobilistice cu singurul circuit urban din România. Anual găzduim o etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, pe un traseu extrem de spectaculos.

14-26 iulie – Europa Summer Edition/Summer Music Academy

> Prin concerte de jazz si muzica clasică, festivalul  îți oferă posibilitatea să guști din magia orașului botezat „Perla turistică a Carpaților” și să trăiești pentru câteva zile bucuria sunetelor departe de agitația metropolelor.

2-5 august – Film 4 Fun

> Promovarea filmului românesc și a noilor generații de cineaști, în încercarea de a readuce publicul în sălile de cinema.

25 august – Sinaia pe bicicletă

1-31 august – Festivalul George Enescu și Muzica Lumii – Ediţia a XV-a

14-16 septembrie – Festivalul Sinaia Forever

14-16 septembrie – Congresul Național de Cardiologie

> Societatea Română de Cardiologie, Primăria oraşului Sinaia şi Consiliul Naţional Român de Resuscitare organizează acţiuni de instruire privind tehnicile de resuscitare cardio-pulmonară

27 Octombrie – S-Karp UrbanTrail Sinaia

> S-KARP UrbanTrail Sinaia este o competiție de tip Knockout, concurs în care alergătorii sunt nevoiți să se califice pe parcursul a trei curse succesive pentru a ajunge în finală. Traseele, atât cel de 11 kilometri și aproximativ 400 de metri diferență pozitivă de nivel, cât și cele pe care se aleargă în sferturi de finală, semifinale și finală, prezintă un amalgam de suprafețe, se fuge pe asfalt, pe piatră cubică, pe scări, pe pământ și pietriș, și chiar și pe pista de bob și sanie din orașul de pe Valea Prahovei.

16-18 noiembrie – IT’Sinaia

1-2 decembrie – Ziua Naţională a României

5 decembrie – Ziua Internaţională a Voluntarilor

6 decembrie – Aprinderea iluminatului festiv

7 decembrie – Balul Majoratului

12 – 17 decembrie – Spirit de Crăciun

22 Decembrie – Ziua Revoluţiei

29 decembrie – Comemorare I.G. Duca

Back To Top