Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două fete din Ploiești, în vârstă de 14, respectiv 15 ani, sunt căutate de Poliție, după ce familia a alertat populația fiindă adolescentele au plecat de la domiciliu și nu s-au mai întors.

Minorele se numesc Ștefan Prința și Ioniță Prința. Ele  au plecat de la domiciliul din Ploiești și nu au mai revenit. IJP Prahova a anunțat că au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorelor. Totodată, ele au fost date în urmărire.

Una din fete are înălțime 1,65 m, constitutie astenică, greutate aproximativ 45 kg, păr negru, lung, ochi căprui, față triunghiulară, ten măsliniu, la momentul plecăriii era îmbrăcată cu o fustă de culoare roșie, din catifea, lungă, pluover alb, iar pe cap purta o basma de culoare roz, iar în picioare papuci cu talpă înaltă culoare albă

Cea de-a doua are înălțime 1,65 m, constitutie astenică, greutate aproximativ 45 kg, păr negru, lung, ochi căprui, față ovală, ten măsliniu, la momentul plecăriii era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră cu imprimeu floral culoare roz, geacă culoare neagră, iar în picioare purta papuci cu talpă înaltă culoare roz.  

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestora sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Back To Top