Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

sesizare sgu toaletari eremia grigorescuScandal în zona de vest a municipiului Ploieşti, după ce angajaţii de la Servicii de Gospodărire Urbană au venit pentru a toaleta mai mulţi copaci, dar au uitat să facă şi curăţenie în urma lor. Un ploieştean ne-a sesizat faptul că lucrătorii SGU au lăsat în urmă mai multe maldăre de crengi şi gunoaie, care nu au fost ridicate zile întregi nici de reprezentanţii societăţii, nici de firma de salubritate. Cititorul Actualitatea Prahoveană ne-a povestit că grămezile de gunoaie au blocat şi mai multe locuri de parcare din zonă.

Incidentul a avut loc pe strada Eremia Grigorescu, în zona blocului 82. În data de 12 martie, ploieşteanul a transmis un mesaj către SGU, pe pagina de Facebook a societăţii ploieştene, primind răspuns că sesizarea sa a fost înregistrată şi "transmisă către compartimentul de specialitate pentru o rezolvare cât mai rapidă". "Aţi toaletat nişte copaci şi gard viu pe Eremia Grigorescu bloc 82. Cine trebuie să strângă crăcile rămase? SGU sau Rosal? De o săptămână sunt blocate locuri de parcare cu resturi", a fost sesizarea iniţială. După alte patru zile, ploieşteanul a revenit cu o sesizare la SGU, reclamând că tot nu s-a făcut curăţenie şi că "resturile de copaci sunt tot acolo şi încep să se transforme în grămadă de gunoi".

Back To Top