Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

accident centura estAccident grav, miercuri dimineaţă, la Predeal Sărari! O maşină în care se aflau două persoane, un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 70 de ani, s-a răsturnat, pasagera rămânând încarcerată între fiarele contorsionate. Aceasta a fost găsită în stop cardio-respirator, iar paramedicii sosiţi la faţa locului au încercat zeci de minute să o resusciteze, însă în cele din urmă au fost nevoiţi să pronunţe decesul.

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.45, în dreptul comunei Predeal Sărari, pe DJ 219, drumul care asigură legătura cu oraşul Vălenii de Munte.

Autoturismul s-a răsturnat, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La volan se afla bărbatul, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii ISU, care au anunţat că acesta este conştient şi a reuşit să iasă relativ rapid din autoturism. În schimb, pasagera a rămas încarcerată între fiarele contorsionate, ea fiind scoasă de lucrătorii ISU şi preluată imediat de medici, care au început manevrele de resuscitare la faţa locului, însă nu au mai reuşit să o salveze. După câteva zeci de minute, reprezentanţii ISU au anunţat că a fost pronunţat decesul.

(foto cu caracter ilustrativ)

Back To Top