Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

centru social calinestiConsiliul Judeţean Prahova a anunţat că va depune două proiecte europene, pentru modernizarea centrului social de la Călineşti, unde se doreşte introducerea în premieră în judeţ a unui sistem de asistenţă social bazat pe crearea unor centre de zi şi a unor case individuale în care pacienţii să se retragă seara şi să locuiască la fel ca "afară". Demersurile au fost începute de Primăria Floreşti, care a decis, pe ultima sută de metri, să lase autorităţile judeţene să preia cele două proiecte, care propun crearea a două centre de zi şi cinci case, în condiţiile în care centrul social este găzduit în prezent de o clădire veche şi depăşită din multe puncte de vedere.

Pentru a avea şansa de a obţine fonduri europene, cererile trebuie depuse până vineri cel târziu, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, care a convocat ieri o şedinţă de urgenţă în care au fost aprobate cu unanimitate de voturi aceste proiecte de hotărâre. Valoarea totală a obiectivelor de investiţii se ridică la 9 milioane de lei, iar contribuţia proprie a beneficiarului este evaluată la 4,3 milioane cu tot cu TVA.

În momentul de faţă, la centrul din satul Călineşti, comuna Floreşti, sunt cazate 120 de persoane cu probleme psihice foarte grave, au explicat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, care au amintit că aici au existat mai multe controale, începând din 2014, care au găsit numeroase nereguli. Din cauza acestor probleme, s-a pus chiar în discuţie închiderea complexului social, însă în cele din urmă această măsură a fost evitată, după începerea unor lucrări de modernizare şi după reducerea numărului de pacienţi, de la 235 la 120, a afirmat directorul DGASPC Prahova, Călin Viorel, care a declarat că aceste proiecte europene reprezintă o oportunitate uriaşă pentru acest centru social, inclus acum câţiva ani de Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi într-o listă cu zece centre problematice din toată ţara care pot obţine fonduri externe în cadrul unui apel special al Uniunii Europene.

Back To Top