Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Bursa generală a locurilor de muncă, organizată de AJOFM Prahova și derulată, vineri, simultan, la Ploiești și Câmpina, a atras aproape 4.000 de persoane aflate în căutarea unui job. Însă cei care au avut noroc pot fi numărați pe degetele de la o mână!

Da, chiar, nu este o exagerare. AJOFM Prahova a anunțat, după încheierea evenimentului, că numai patru persoane și-au găsit de lucru în cadrul evenimentului de vineri, deși la acesta au participat nu mai puțin de 3.733 de prahoveni. "Norocoșii" sunt un brutar, un manipulant și doi muncitori necalificați.

Potrivit reprezentanților Agenției, alte 403 persoane au plecat acasă cu speranța că s-ar putea ca, în zilele următoare, să devină angajați cu acte în regulă. 197 de participanți din Ploiești și 206 din Câmpina au fost selectați în vederea încadrării.

De remarcat că, în al doilea municipiu al județului, ori angajatorii au găsit mai ușor ce aveau nevoie, ori au avut mai puțin pretenții. Cert este că, din 612 participanți aflați în căutarea unui loc de muncă, iată că aproximativ o treime pot spera la angajare. Asta în timp ce, la Ploiești, pe la standurile celor 63 de firme prezente, cu 901 locuri de muncă în ofertă, au trecut 3.121 de persoane, dar nici măcar 200 dintre acestea nu au ajuns la un numitor comun cu angajatorii.

Bursa generală a locurilor de muncă a fost organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, în colaborare cu  Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești, evenimentul reunind, în total, 110 firme, care au prezentat 1.468 de locuri de muncă vacante.

Foto arhiva

Back To Top