Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

DJ145 magureniConsiliul Judeţean Prahova a aprobat un parteneriat cu Primăria Măgureni, pentru derularea unor lucrări de modernizare pe Drumul Judeţean 145, care trece prin centrul comunei. Etapa 1 a acestui proiect propune amenajarea de trotuare, rigole şi parcări pe marginea acestei şosele, între kilometrii 1+980 şi 3+650. Pe acest tronson urmează să fie amenajată şi o pistă pentru biciclete.

Lucrările, care vor fi plătite de cele două instituţii, cu o contribuţie substanţial mai mare de la bugetul judeţean, ar putea începe în această primăvară şi sunt considerate necesare atât pentru evitarea unor eventuale accidente rutiere în care să fie implicaţi pietonii, cât şi pentru preluarea apelor pluviale.

"Circulaţia autovehiculelor pe acest tronson de drum a crescut în intensitate şi tonaj pe osie în ultimii ani şi, potrivit programului de dezvoltare a localităţilor judeţului Prahova, urmează să se aducă îmbunătățiri pentru o mai bună desfășurare a circulației rutiere și pietonale în condiții de siguranță și confort. Acest tronson de drum prezintă degradări, iar lipsa unor lucrări de infrastructură aduce un pericol pentru producerea unor accidente tehnice sau alte evenimente nedorite. Prin realizarea obiectivului mai sus menţionat se va reduce riscul producerii de accidente rutiere cauzate de circulaţia pietonală pe partea carosabilă, precum şi găsirea de soluţii viabile de scurgere a apelor pluviale de pe partea carosabilă a drumului judeţean DJ145 în zona dintre km 1+980 şi km 3+650", se explică în expunerea de motive care a însoţit proiectul de hotărâre, semnată de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

Back To Top