Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

accident tancabesti 20 04 18Şapte persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident produs pe Drumul Naţional 1, la Tâncăbeşti, în apropiere de graniţa dintre judeţele Ilfov şi Prahova. Trei maşini s-au lovit violent, iar două persoane au rămas prinse între fiarele contorsionate.

Potrivit informaţiilor transmise de centrul InfoTrafic al Poliţiei Române, accidentul s-a petrecut din cauza neasigurării la trecerea de pe o bandă pe cealaltă. Mai precis, şoferul unei maşini care se deplasa dinspre Bucureşti spre Ploieşti a încercat să treacă de pe a doua bandă pe prima, însă a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe banda unu, acesta fiind proiectat pe contrasens şi intrând în coliziune cu un autovehicul care venea din sens opus. În urma impactului, traficul rutier pe DN 1 a fost blocat pe sensul de mers Bucureşti-Ploieşti timp de mai bine de 20 de minute.

La fața locului acționează patru ambulanțe SMURD, două autospeciale de stingere și două echipaje de descarcerare, informează România TV.

Toate cele 7 victime au fost preluate de către echipajele medicale, fiind transportate către mai multe spitale din Capitală. Mai precis, cele două persoane care rămăseseră încarcerate, inconștiente, au fost duse la Floreasca, doi copii, conștienți, transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar trei adulți, constienți, transportați la Floreasca şi Elias cu o ambulanță si două autospeciale SMURD, mai notează sursa citată.

Back To Top