Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

festivalul cascavelei 2018Al doilea weekend din septembrie dă starul seriei serbărilor prahovene de toamnă. Prima este renumitul Festival al Cașcavelei, organizat de aproape 20 de ani la Valea Doftanei.

Ajuns, în 2018, la a XVII-a ediție, Festivalul Cașcavelei își va aștepta vizitatorii de vineri, 7 septembrie, până duminică, pe 9 septembrie, cu un interesant târg care va reuni terase cu specific românesc, standuri cu suveniruri tradiționale, produse tradiționale și chiar o zonă de agrement. Pe parcursul celor trei zile sunt programate și numeroase momente artistice care, seară de seară, vor culmina cu recitalurile susținute de vedetele care au confirmat prezența la eveniment.

Pe afișul ediției din acest an se află nume precum Alex Velea, Andreea Bănică, Gheorghe Gheorghiu, Lino Golden,  Cooperativa Nouă&Vali Crăciunescu, Aurel Moldoveanu, Minodora, Jean de la Craiova, Emilia Ghinescu, DJ Jungle, Rocsana Marcu&Lorena, Sânzienele și Lenuța Burgilă.

Evenimentele organizate de Primăria și Consiliul Local Valea Doftanei vor avea loc pe stadionul din satul Trăisteni.

Back To Top