Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

urs atacClipe de groază, sâmbătă seară, pentru doi turişti aflaţi într-o drumeţie pe munte pe Valea Prahovei. Bărbaţii, originari din Bucureşti, plecaseră din Buşteni, iar la un moment dat, după lăsarea serii, au observat un urs în pădure, care a început să îi urmărească.

Turişzii au sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia jandarmilor montani, după ce au observat că ursul se ţinea după ei şi venea din ce în ce mai aproape, ajungând la un moment dat până la aproximativ 20-30 de metri. Înspăimântaţi, turştii au lăsat o pâine în urma lor,în speranţa că asta i-ar distrage atenţia animalului sălbatic.

"În data de 08.09.2018, în jurul orelor 19:40, jandarmii montani din detaşamentul Sinaia al IJJ Prahova au intervenit pentru sprijinirea unor turişti, originari din București, ce coborau către Bușteni din Poiana Costilei. La un moment dat aceştia s-au întâlnit cu un urs, fapt pentru care au apelat numărul unic de urgenţtă 112. Deoarece aveau impresia că ursul îi urmărea de la mică distanţă, turiştii i-au aruncat o pâine pentru a-l încetini. Jandarmii au plecat pentru căutarea și aducerea în siguranță în orașul Buşteni, fapt ce s-a și întâmplat în jurul orelor 20.45", se arată într-un mesaj transmis de conducerea IJJ Prahova.

Reprezentanţii instituţiei au transmis şi un set de sfaturi pentru turişti: “recomandăm turiștilor să facă tot posibilul pentru a nu fi surprinși de lăsarea întunericului în pădure; dacă totuși sunt surprinși de lăsarea întunericului, să facă gălăgie pe durata deplasării pentru a evita întâlnirea cu animalele sălbatice; să apeleze cu încredere numărul unic de urgență 112 dacă se află în dificultate”.

Back To Top