Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

jandarmi montani interventie noapteaIntervenţie cu grad ridicat de dificultate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru jandarmii montani de pe Valea Prahovei, chemaţi să ajute două alpiniste care au fost surprinse de lăsarea întunericului şi rămăseseră suspendate pe un perete abrupt.

 

"În data de 09.09.2018 în jurul orelor 00.25 a fost primit un apel 112 prin care am fost informați că două alpiniste, în timp ce escaladau peretele Văii Albe din masivul Bucegi cu intenția de a ajunge pe Traseul Speranțelor, au rămas blocate în coardă pe stâncă. În ajutorul acestora acționează 1 ofițer și 8 subofițeri din cadrul structurilor montane ale Detașamentului de Jandarmi Sinaia și Centrul de Pregătire și Perfecționare a Cadrelor Montan Sinaia. Acțiunea este de lungă durată, cu riscuri majore, având în vedere întunericul și peretele foarte abrupt unde au rămas turistele blocate", au transmis reprezentanţii IJJ, în jurul orei 1.40. La momentul respective, din cauza terenului dificil şi a lipsei vizibilităţii, se lua în calcul inclusiv amânarea intervenţiei, până duminică dimineaţă.

Ulterior, aceştia au anunţat că alpinistele au fost ghidate şi ajutate să urce şi au ajuns în siguranţă la refugiul Costila. "Efectivele de jandarmi au ajuns la refugiul Costila la ora 04.52. Cu cele doua persoane s-a ţinut legătura permanent, au fost îndrumate, acestea găsind pitoni fixaţi  în stancă pe un traseu de escaladă şi au reusit singure să urce până la refugiul Costila unde au fost cazate, refuzând să coboare", a mai comunicat conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova.

Back To Top