Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat prins băut la volanul unei maşini neînmatriculate, în comuna prahoveană Iordăcheanu, a încercat să mituiască un poliţist cu 1.000 de lei, apoi a urcat suma până la 10.000 de lei, în specranţa că scapă de dosarul penal. Acum este cercetat şi pentru dare de mită.

Bărbatul de 41 de ani a fost trimis în judecată de Direcţia Generală Anticorupţie, pentru dare de mită, fiind cercetat în libertate. Potrivit unui comunicat transmis de DGA, fapta s-ar fi petrecut în noaptea de Revelion.

"În cauză s-a reținut faptul că, la data de 31.12.2020, inculpatul a fost identificat de către un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova – Postul de Poliție Iordăcheanu, conducând autoturismul proprietate personală, fără a fi înmatriculat. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că, inculpatul, avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La aceeași dată, in timp ce se afla, în incinta unității spitalicești pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, inculpatul a promis remiterea sumei de 1.000 de lei către agentul de poliție, în legătură cu neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu, respectiv omisiunea întocmirii documentelor de constatare a infracțiunilor la regimul rutier, conform prevederilor legale.
În urma refuzului agentului de poliție de a accepta suma de bani, inculpatul a revenit cu o nouă propunere, respectiv remiterea sumei de 10.000 de lei în același scop. Imediat, polițistul a denunțat fapta iar cercetările pentru întocmirea probatoriului au fost efectuate de polițiștii anticorupție ai D.G.A., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova", se detaliază în comunicatul DGA.

Back To Top