Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

condamnat urmarire berceni
Categorie: Știri locale

Un tânăr de 21 de ani, condamnat pentru vătămare corporală din culpă și lovire sau alte violențe, care se sustrăgea executării pedepsei, a fost prins sâmbătă, în comuna prahoveană Berceni.

Bărbatul, depistat în apropierea locuinței sale, a încercat să scape de polițiști, aceștia din urmă recurgând la focuri de armă pentru a-l opri.

A fugit și a fost împușcat

“Polițiștii au pornit în urmărirea lui, iar, după somarea legală și executarea unui foc de avertizare în plan vertical, au efectuat focuri de armă în direcția în care fugea bărbatul, reușindu-se prinderea acestuia. După prindere, s-a constatat faptul că bărbatul prezintă o plagă prin împușcare, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol”, a anunțat IJP Prahova.

Bărbatul va fi încarcerat, în vederea executării pedepsei la care a fost condamnat. Vezi și: Urmărire, amenințări cu pistolul și accident, azi-noapte, în Ploiești (video)

Foto ilustrativ

Back To Top