comerciant cântar halele centrale dosar penal
Categorie: Știri locale

Un comerciant de la Halele Centrale s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de Poliție că își înșela clienții.

Acesta folosea o metodă veche de când... piața. Cu ajutorul cântarului special pregătit, omul vindea mai puțină marfă decât îi cerea clientul, dar îi încasa bani ca și cum i-ar fi dat toată cantitatea solicitată. După informațiile prezentate de Poliție, diferența a fi fost de 15%, în favoarea comerciantului, desigur.

“La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești, au identificat un agent economic din piața agroalimentară a Halelor Centrale din municipiu, care înșela clienții prin lipsă la cântar.

VEZI ȘI: APH EXCLUSIV: Astă-seară dansăm în familie – „Atacul” din Prahova. Un bărbat care se recomandă a fi comisar de poliție este acuzat de înșelăciune în formă continuată

Din verificările efectuate de polițiști a fost descoperit un bărbat care cu puțin timp în urmă a cumpărat o cantitate de gutui pentru care a plătit suma de 82 de lei, iar în urma recântăririi s-a stabilit că ar fi fost înșelat cu suma de 14,5 lei, respectiv cu cantitatea de 2,9 kg de gutui lipsă”, au relatat, astăzi, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Foto ilustrație

Dosar penal pentru că s-a bucurat la câteva gutui

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Back To Top