tâhărie amanet Ploiești percheziții
Categorie: Știri locale

Polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au efectuat, în această dimineață, șase percheziții domiciliare, la persoane din municipiu bănuite de furt calificat și tâlhărie calificată.

“În urma administrării probatoriului, în cadrul unui dosar penal, ce privea mai multe furturi calificate, din cadrul unor societăți comerciale, polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință au probat faptul că, una dintre persoanele bănuite ar fi comis o tâlhărie în cursul zilei de ieri, în municipiul Ploiești.

În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 14.20, un tânăr în vârstă de 26 de ani ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din Ploiești și ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, prin amenințarea angajatelor societății, cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior fugind într-o direcție necunoscută.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate mai multe bijuterii sustrase la data de 10 noiembrie a.c., dar și bunuri folosite la activitățile infracționale.

Prejudiciul cauzat în cazul furturilor calificate, este de aproximativ 50.000 de lei”, a informat IJP Prahova, după acțiunea de joi dimineață.

VEZI ȘI: Percheziţii, în Ploiești, la persoane bănuite de tâlhărie calificată

Patru bărbați și o femeie audiați după tâlhărie

Tâlhăria de ieri ar fi avut loc într-un amanet din Ploiești, spun surse apropiate anchetei.

Poliția Prahova a anunțat că patru bărbați și o femeie au fost audiați, în cauză, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, sub coordonarea unității de parchet competente, urmând să se propună soluție legală la finalizarea anchetei.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale dar și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ’’Matei Basarab’’ Ploiești, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Foto: IJP Prahova

Back To Top