spitale covid prahova
Categorie: Știri locale

Prahova mai are 802 cazuri Covid active (confirmate în ultimele 14 zile), potrivit bilanțului la zi transmis de Prefectură, privind evoluția pandemiei la nivel de județ.

În ultimele 24 de ore, în județ au fost efectuate 832 de teste (321 RT-PCR și 511 teste rapide), în urma cărora au fost confirmate 37 de cazuri o. Rata infectărilor a coborât, așadar, din nou.

VEZI ȘI: Prahova și Câmpina, în SCENARIUL VERDE. Incidența la zi, în fiecare localitate din județ

Situația locurilor ocupate în spitalele Covid

“Conform raportării DSP, numărul de paturi Covid-19 ocupate este de 226.  În secțiile ATI sunt ocupate 25 de paturi, din totalul de 26”, menționează bilanțul de joi, la nivel de județ.

Este prima dată, de la declanșarea crizei epidemiologice în contextul valului patru al pandemiei, cân autoritățile anunță că sunt locuri libere în secțiile ATI Covid.

Bilanțul la zi al deceselor în rândul pacienților prahoveni cu SARS-Cov-2

De la începutul pandemiei, Prahova a raportat 2.611 de decese asociate Covid. În ultimele trei ore au fost înregistrate trei cazuri la un pacient de 59 de ani și la două paciente de 71, respectiv 82 de ani.

Până în prezent, de la începutul pandemiei, 62.750 de persoane au fost confirmate cu Covid, în județul Prahova. Dintre acestea, 59.337 au fost declarate vindecate.

Back To Top