Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cod qr certificat verde covid
Categorie: Știri locale

Polițiștii din Ploiești au depistat, în incinta unei societăți comercial, un bărbat care utilizase un cod QR aparținând altei persoane, pretinzând astfel, în fals, că este vaccinat anti-Covid cu schema completă.

“Ieri, în jurul orei 10:30, în timp ce efectuau verificări privind respectarea prevederilor Lg. 55/2020, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au identificat în incinta unei societăți comerciale din municipiu, un bărbat în vârstă de 35 de ani care a prezentat un cod QR în vederea dovedirii faptului că este vaccinat cu schema completă de vaccinare, care în urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu-i aparținea”, a anunțat IJP Prahova în cursul zilei de joi.

Tânărul s-a ales cu dosar penal și este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații.

Ce este un cod QR?

Fiecare certificat verde are alocat un cod QR care este verificat la accesul în diferite spații, prin aplicații specifice. Acest cod arată dacă persoana în cauză este vaccinată anti-Covid, a trecut prin boală în ultimele șase luni sau are un test Covid antigen ori PCR negativ, nu mai vechi de 48, respectiv de 72 de ore. În funcție de aceste criterii, este permis accesul în spații precum magazine neesențiale, instituții publice etc, conform restricțiilor în vigoare.

VEZI ȘI: Dosar penal pentru un ploieștean care a intrat în agenția de pariuri cu un cod QR al altei persoane

Foto ilustrație (digi24.ro)

Back To Top