mașină răsturnată poliție prahova
Categorie: Știri locale

Un tânăr din Drăgănești, județul Prahova, s-a ales cu dosar penal în urma unui accident pe care l-a provocat acum două nopți, pe DJ 100B. Acesta nu avea permis și conducea un autoturism cu numere false de înmatriculare. După ce s-a răsturnat cu mașina, a fugit de la locul accidentului, împreună cu doi amici de-ai săi.

“La data de 18 decembrie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Drăgănești, bănuit de săvârșirea a 2 infracțiuni.

În fapt la data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie din comuna Drăgănești cu privire la faptul că un autoturism s-ar fi răsturnat, iar ocupanții acestuia ar fi fugit de la fața locului.

Polițiștii au constituit echipă operativă care s-au deplasat pe DJ 100B, în comuna Drăgănești, unde au identificat în afara părții carosabile, în dreptul unui imobil, un autoturism răsturnat, având plafonul pe sol.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că proprietarii imobilului, la scurt timp după ce au auzit zgomotul produs de răsturnarea autoturismului ar fi observat 3 tineri fugind către câmpul din apropiere, fără a putea specifica semnalmentele acestora”, au relatat, duminică, reprezentanții IJP Prahova.

Cei trei au fost identificați și duși la audieri, iar tânărul de 26 de ani, care ar fi condus mașina în momentul accidentului, a fost reținut. În cursul zilei de azi el va fi prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

VEZI ȘI: Accident mortal pe un drum județean din Prahova

Foto ilustrație

Back To Top