dispărut valea doftanei
Categorie: Știri locale

Polițiștii din Valea Doftanei au fost alertați joi cu privire la un bărbat în vârstă de 81 de ani, care a dispărut. Alarma a fost dată chiar de fiul acestuia.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30 polițiștii Postului de poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că tatăl său, Crețu Niculae, în vârstă de 81 ani ar fi plecat în ziua de 10 ianuarie a.c., de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: constituție atletică, înălțime aproximativ 1.65 m, greutate de aproximativ 65 de kg, păr de culoare alb, față prelungă, ochi negri, poartă ochelari de vedere și are o problemă la piciorul stâng, din acest motiv merge șchiopătat.

La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare maro, pulover din lână de culoare gri, bocanci de culoare neagră, căciulă din blană de culoare neagră, având asupra sa un baston din lemn.

VEZI ȘI: Poliția în alertă! Prahovean dat dispărut la o săptămână după ce a plecat din Franța. Nimeni nu mai știe nimic de el

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Update: Pe 15 ianuarie, IJP Prahova a anunțat că bărbatul a fost găsit în comuna Păulești. Din verificări, s-a stabilit faptul că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Back To Top