Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gospodarii inundate isu
Categorie: Știri locale
  • Echipajele ISU Prahova intervin, marți după-amiază, în cel puțin patru localități din județ, pentru evacuarea apei din beciuri și gospodării inundate.
  • Mai multe alerte cod portocaliu de furtună au fost emise pentru diferite zone din Prahova.
  • Update: DN72 a fost inundat în zona Ariceștii Rahtivani.
  • Update: Avariile la rețea au lăsat fără cuent electric peste 200 de consumatori.

Pompierii acționează, marți după-amiază, pentru evacuarea apei din șapte gospodării și beciuri la Măneciu, inundate în urma ploii torențiale.

Alte două beciuri și gospodării au fost afectate, la Băicoi.

Echipajele ISU au fost solicitate să intervină și pentru evacuarea apei dintr-un beci din Vălenii de Munte și dintr-o gospodărie din Drajna.

Mare parte a județului s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de furtună în această după-amiază.

VEZI ȘI: Mesaj Ro-Alert de vreme rea în Ploiești. Cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii în mai multe localități din Prahova

Până mâine dimineață în Prahova este valabil un cod galben de instabilitate atmosferică, dar și sub avertizare de inundații.

VEZI ȘI: Pericol mare de inundații, până miercuri dimineață, pe râurile din Prahova și Dâmbovița

VEZI ȘI: Copaci doborâți de vânt în Ploiești și gospodării inundate în Mizil. Unde intervin pompierii ISU

Update: O nouă informare transmisă de ISU Prahova anunță că sunt cinci beciuri inunate la Măneciu Ungureni, nul la Vălenii de Munte, șase la Băicoi și un beci la Drajna.

Update: Pompierii intervin cu motopompă, pe DN72 Ploiești - Târgoviște, la Ariceștii Rahtivani, pentru evacuarea apei de pe carosabil.

VEZI ȘI: Doi prahoveni salvați de echipajele ISU Prahova, în urma inundațiilor de marți după-amiază

Update: 223 de consumatori din Voila, Telega și Păulești sunt nealimentați cu energie electrică, în urma furtunii de marți, anunță ISU Prahova. 

 

 

 

Back To Top