Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal berceni politie
Categorie: Știri locale
  • Un prahovean a fost amendat cu 1.000 de lei și este cercetat penal pentru furt după ce a încercat să scape de datoria revendicată de vânzătoarea unui magazin.
  • Tentativa a dus la un scandal care s-a încheiat cu intervenția echipajului de Poliție chemat, culmea, chiar de cel care avea de dat banii.

“La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din comuna Berceni, cu privire la faptul că are un conflict verbal cu o angajată a unei societăți comerciale din comună.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând persoanele implicate ca fiind vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani, concubina acestuia, în vârstă de 29 de ani, dar și angajata societății comerciale.

Din primele verificări a reieșit faptul că femeia în vârstă de 29 de ani s-a deplasat la magazinul în cauză, pentru a face cumpărături, moment în care a oferit angajatei o bancnotă de 100 de lei, aceasta din urmă dându-i rest doar 50 de lei, motivând faptul că bărbatul care era concubinul acesteia ar avea o datorie mai veche.

Ulterior, bărbatul de 45 de ani, în urma unor discuții contradictorii cu angajata societății ar fi sustras din incinta unității mai multe produse alimentare”, potrivit detaliilor furnizate de reprezentanții IJP Prahova.

Oamenii legii au recuperat produsele în cauză au fost recuperate, iar apelantul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991R.

De asemenea, cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

VEZI ȘI: Un condamnat dat în urmărire națională a fost împușcat la Berceni

Foto ilustrație

Back To Top