Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
  • Un urs a fost împuşcat, vineri seară, în oraşul Comarnic, în urma unei decizii a autorităţilor.
  • Animalul manifesta comportament agitat şi agresiv.
  • Autoritățile au hotărât ca exemplarul să fie relocat.

Vineri seară, în jurul orei 18.00, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, un echipaj a fost direcţionat să intervină în localitatea Comarnic, unde a fost semnalată prezenţa unui urs în curtea unui imobil, anunță Agerpres, citând informații primite de la IJJ Prahova.

Persoana care a făcut sesizarea a relatat faptul că, în timp ce se afla în grădină, şi-a făcut apariţia un urs care ulterior a alungat de câini spre zona împădurită.  Apelantul a fost cel care spus că era vorba despre un animalul agitat şi agresiv.

VEZI ȘI: Urs împușcat la Comarnic! Animalul a atacat echipa care încerca să-l alunge în pădure

La fața locului a intervenit o echipă formată din viceprimarul localităţii, paznicul de vânătoare şi medicul veterinar. Autoritățile au luat decizia ca exemplarul de urs să fie recoltat.

O astfel de intervenție a avut loc, în această săptămână, și la Sinaia, în cazul unui urs care a apărut în zona Bulevardului Ferdinand.

VEZI ȘI: Cinci avertizări RO-ALERT, la Breaza și Sinaia, în 24 de ore, din cauza urșilor – VIDEO LINK

Tot vineri seară, la Breaza și Bușteni au fost transmise două mesaje RO-ALERT, după semnalarea prezenței urșilor în zone locuite.

VEZI ȘI: Noi avertizări RO-ALERT, din cauza urșilor, pe Valea Prahovei. Un animal a fost văzut chiar în zona Lidl Bușteni

Foto ilustrație (captură video YouTube/ Răzvan Bunea)

Back To Top