Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mașină politie tâlhărie
Categorie: Știri locale
  • Un ploieștean a fost reținut vineri de polițiști, pentru tâlhărie.
  • Victima a fost atacată acum două săptămâni, într-un autobuz din municipiu.

"La data de 24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au reușit identificarea unui bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

În fapt, la data de 11 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 66 de ani,  din municipiul Ploiești a sesizat faptul că, în timp ce se afla în autobuz,  o persoană l-ar fi lovit și ulterior i-ar fi sustras telefonul mobil și portofelul în care se aflau mai multe documente, pe care le avea în buzunarul din spate al pantalonilor.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești", a informat IJP Prahova în cursul zilei de sâmbătă.

În baza probatoriului administrat, individul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

VEZI ȘI: Tâlhărie în zona de Sud a Ploieștiului. Autorul a fost arestat

Foto ilustrație

Back To Top