usi sparte scandal club
Categorie: Știri locale
  • Petrecerea dintr-un club ploieștean s-a transformat, ieri noapte, în scandal.
  • Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alte patru persoane au fost duse la Poliție, pentru a da explicații cu privire la cele întâmplate.
  • Scandalagiii au rupt, la nervi, ușile clubului  și au distrus câteva mese ale altei firmei aflate în zonă.

Polițiștii locali au fost cei care au constatat, duminică, în jurul orei 4.00, că în zona centrală a izbucnit un scandal între mai multe persoane. S-a dovedit că o ceartă izbucnită într-un club s-a lăsat cu pagube și chiar rănirea unuia dintre cei implicați.

“Duminică, 26 iunie 2022, în jurul orei 04:00, polițiștii locali aflați în patrulare pe axa Nord-Sud a municipiului, au depistat pe Bulevardul Republicii, în fața centrului comercial Winmarkt Ploiești, mai mulți tineri care se manifestau zgomotos, purtând discuții pe un ton ridicat. La fața locului au sosit și polițiști locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă, iar din constatarea în teren a rezultat că a avut loc un scandal în zona unui club din apropiere; totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că ușile de acces către clubul respectiv au fost vandalizate și mai multe mese aparținând unei unități economice din zonă erau  rupte și aruncate pe aleea central”, a informat Poliția Locală Ploiești.

VEZI ȘI: Șofer beat și pus pe scandal, la Plopu. Bărbatul intrase cu mașina în șanț

Potrivit aceleiași surse, a fost solicitată și intervenția ambulanței, pentru unul dintre cei implicați.

Alte patru persoane au fost legitimate, identificate și  predate Secției nr. 1 de Poliție Ploiești, în vederea continuării verificărilor.

Foto ilustrație

Back To Top