Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

evaluarea națională cnmv
Categorie: Știri locale
  • 14 dintre absolvenții unei clase a VIII-a de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești au avut cel puțin o notă de 10 la Evaluarea Națională.
  • Tot de aici provin și cei doi absolvenți de la CNMV cu media 10, colegi cu prahoveanul care a primit dreptul de a participa la admiterea la liceu fără a mai da examen, datorită performanței la Olimpiada la Matematică.

Probabil cele mai bune rezultate, pe județ, la Evaluarea Națională 2022 au fost obținute de absolvenții clasei 8M de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Deși ne raportăm la notele înainte de contestații, vorbim totuși despre o medie pe clasă de 9,65, cu patru note de 10 la Limba și literatura română și 14 la Matematică.

VEZI ȘI: Șapte medii de 10, în Prahova, la Evaluarea Națională 2022. Vezi bilanțul pe județ

Din clasa pregătită, la disciplinele de examen, de profesorii Gabriel Țaga și Diana Chiriță provin și cei doi absolvenți de la CNMV care au avut media 10: Alessia Pușcașu și Călin Andrei Vasile. De asemenea, unul dintre colegii lor, Mihai Militaru, este printre primii beneficiri ai noilor prevederi legislative care le permit absolvenților premiați la olimpiade să se înscre la liceu fără a mai da examen.

VEZI ȘI: ADMITERE 2022. Un absolvent de gimnaziu de la CNMV Ploiești, în prima serie de români care se pot înscrie la liceu fără a mai susține Evaluarea Națională

Rezultate finale ale Evaluării Naționale vor fi anunțate pe 30 iunie.

Back To Top