Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hoț biciclete plopeni
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii care căutau bicicleta unui băiat din Plopeni au dat de hoț chiar în timp ce încerca să dea din nou lovitura.
  • Bărbatul, originar din Vărbilău, a fost reținut.

Mai multe lovituri ar fi fost date, până acum, de același hoț, la Plopeni, dar și la Vălenii de Munte. Ieri, norocul individului s-a cam terminat.

"La data de 27 iunie a.c., la sediul Poliției orașului Plopeni s-a prezentat o femeie, din oraș, care a sesizat faptul că, în noaptea de 25 spre 26 iunie a.c., bicicleta fiului său ar fi fost sustrasă de pe scara blocului, fiind lăsată de aceasta în locul respectiv, la data de 25 iunie, în jurul orei 23:00.

În urma cercetărilor efectuate, tot ieri, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată în persoana unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Vărbilău, care a fost prins în flagrant delict, în timp ce sustrăgea o altă bicicletă din scara unui bloc de pe strada Libertății din oraș.

Din verificări a reieșit faptul că bărbatul ar mai fi sustras alte două biciclete, una de pe raza orașului Plopeni , respectiv una de pe raza orașului Vălenii de Munte, fapte comise în perioada 22 iunie – 26 iunie a.c.", potrivit informațiilor transmise de IJP Prahova.

Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

VEZI ȘI: Un hoț care acționa în centrul Ploieștiului a fost trimis în arest preventiv

Back To Top