Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mașină furată Spania
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat din Cornu a ajuns în atenția organelor de anchetă pentru că autoturismul pe care l-ar fi cumpărat din Spania ar fi, de fapt, furat.
  • Achiziția s-a făcut prin intermediul unui amic al prahoveanului rămas fără mașină, dar care a primit, la schimb, un dosar penal.

“La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost informați de către polițiștii Biroului Rutier Ploiești, cu privire la faptul că au identificat pe DN1, în localitatea Cornu, un autovehicul despre care există date că ar fi fost sustras din Spania.

Din cercetări, a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Cornu ar fi achiziționat un autovehicul, prin intermediul unui prieten din Spania, pe care l-ar fi transportat  pe o platformă la adresa sa de domiciliu.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la seriile autovehiculului, polițiștii s-au deplasat la sediul R.A.R. Prahova, unde cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că autovehiculul prezentat este o clonă a altui vehicul, seria de șasiu originală fiind diferită de cea din documente”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Potrivit acestora, din verificări a rezultat faptul că peste seria de șasiu originală a fost poansonată artizanal o altă serie de șasiu, documentele identificate și numerele de înmatriculare fiind corespunzătoare ultimei serii.

Autovehiculul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și fals material în înscrisuri oficiale.

VEZI ȘI: OUG pentru reducerea cu 50 de bani a preţului la carburanți intră în vigoare la noapte

Foto ilustrație

Back To Top