Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șofer drogat busteni
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din zona Văii Prahovei au mai întocmit un dosar penal pentru un șofer depistat conducând sub influența stupefiantelor.
  • Bărbatul a fost tras pe dreapta ieri după-amiază, pe DN1.

Oamenii legii și-au dat seama că tânărul pe care îl opriseră, un bărbat din Comarnic, este probabil drogat, având în vedere comportamentul acestuia.

“La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 16:45 polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni, în ce timp ce executau atribuțiile de serviciu, pe DN1 la Km 127+900 M au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din orașul Comarnic.

VEZI ȘI: CJ Prahova cumpără Poliției mai multe echipamente pentru campaniile menite să descurajeze consumul de droguri și alcool

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe cu efect psihoactiv în organism, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice”, precizează IJP Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

VEZI ȘI: Șofer începător prins conducând drogat, la Băicoi

Foto ilustrație

Back To Top